Template Information

Hayatım Yalan (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür : Romantik / Komedi
Gösterim Tarihi : 25 Mart 2011
Yönetmen : Dennis Dugan
Senaryo : Allan Loeb , Timothy Dowling
Yapım : 2011, ABD , 116 dk.
Oyuncular : Adam Sandler (Danny) , Jennifer Aniston (Katherine) , Nicole Kidman (Devlin Adams) , Nick Swardson (Eddie) , Brooklyn Decker (Palmer)



Just Go With It/Hayatım Yalan!‘da, kendisinden çok daha genç bir öğretmenle aşk yaşayan bir plastik cerrah, dikkatsizce söylediği bir yalanın üzerini kapatmak için sadık asistanından yakında boşanacağı karısı rolü oynamasını ister. Bu durum geri teperek daha fazla yalana neden olduğunda, asistanın çocukları işe karışır ve herkes, hayatlarını değiştirecek bir hafta sonu tatili için Hawaii’nin yolunu tutar.
Columbia Pictures bir Happy Madison yapımı olan Just Go With It/Hayatım Yalan!’ı sunar. Filmin başrollerinde Adam Sandler ve Jennifer Aniston yer alıyor. Yönetmen Dennis Dugan. Yapımcılar Adam Sandler, Jack Giarraputo ve Heather Parry. Filmin Allan Loeb ile Timothy Dowling’e ait olan senaryosu, Barillet ve Gredy’nin yazdığı bir Fransız piyesinden esinlenen ve senaryosu I. A. L. Diamond’a, sahne metni Abe Burrows’a ait olan “Cactus Flower”dan hareketle yazıldı. Yürütücü Yapımcılar Barry Bernardi, Allen Covert, Tim Herlihy ve Steve Koren. Görüntü Yönetmeni Theo Van de Sande, ASC. Prodüksiyon Tasarımcısı Perry Andelin Blake. Editör Tom Costain. Kıyafet Tasarımcısı Ellen Lutter. Müzikleri Rupert Gregson-Williams’a ait olan filminMüzik Süpervizörlüğünü Michael Dilbeck, Brooks Arthur ve Kevin Grady üstleniyor.

Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information