Template Information

Tanrının Kitabi filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.


IMDB Puanı: 7.4 / 10
Tür:Aksiyon, Gizem, Macera
Yönetmen:Allen Hughes, Albert Hughes
Yapımcı:Denzel Washington,Joel Silver,Richard D. Zanuck
Müzik:Deva Anderson
Süre:2 saat
Oyuncular: Denzel Washington, Gary Oldman,
Mila Kunis, Michael Gambon, Ray Stevenson





Albert ve Allen Hughes Kardeşlerin, uzun bir aradan sonra biraraya gelerek yönettikleri The Book Of Eli’nin konusu şu şekilde ilerliyor:
Eli (Denzel Washington), 30 yıldır Amerika topraklarında yaşam mücadelesi vermektedir. Bu mücadele öncesinde dünya büyük bir savaş atlatmış ve gezegen, nükleer patlamalar sonucu kavrulmuştur. Hayatta kalan insanlar birbirlerini 1 damla su için öldürmektedir. Kanun ve devlet tamamen ortadan kalkmış herkesin başının çaresine baktığı bir dünya düzeni kurulmuştur.
Bu anarşik düzende, Eli kimseye bulaşmamakta ve tek başına hareket etmektedir. Sadece kendini korumak amaçlı, müthiş dövüş teknikleri ve gücüyle insanlara derslerini vermektedir.
Eli’nin tek amacı, kendisine verilmiş olan ve insanlığın tek kurtuluşu olabilecek kitabı, gideceği en son noktaya ulaştırmaktır. Bu görev için hayatını ortaya koyan Eli’yi, aksiyon ve mücadelenin hiç tükenmediği bir misyon beklemektedir.




Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information