Template Information

Yedek polisler filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj aksiyon komedi filmi izle indir

.



Tür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Ekim 2010
Yönetmen : Adam McKay
Senaryo : Adam McKay , Chris Henchy
Yapım : 2010, ABD
Oyuncular : Mark Wahlberg (Dedektif Terry Hoitz) , Samuel L. Jackson (Highsmith) , Will Ferrell (Dedektif Allen Gamble) , Dwayne Johnson (Danson)


New York Polisi dedektifleri Christopher Danson ve P.K. Highsmith (Dwayne Johnson ve Samuel L. Jackson) şehrin en sıkı ve en sevilen polisleridir. Onlar dövme yaptırmaz, başka adamlar onların dövmesini yaptırır. İki masa ilerilerinde ve bir masa gerilerinde oturan detektifler Allen Gamble (Will Ferrell) ve Terry Hoitz’u (Mark Wahlberg), Danson ile Highsmith’in fotoğraflarının arka planında, odak dışında ve gözleri kapalıyken görürsünüz. Onlar kahraman değildir; onlar “Öteki Adamlar”dır. Fakat her polisin günü gelecektir. Çok geçmeden Gamble ve Hoitz başka hiçbir polisin bulaşmak istemediği, görünürde tehlikesiz ama New York şehrinin en büyük suçuna dönüşebilecek bir davaya denk gelirler. Bu onların hayatının fırsatıdır; ama acaba iki adamımız bu işin altından kalkabilecekler midir?


Tek part izle :



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information