Template Information

Prestij filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.
prestij filmi, prestij filmini izle, prestij online izle, prestij bedava film izle, huge jackman filmleri

En İyi 250 Film: 72. Sırada
IMDB Puan: 8.4
Tür: Bilimsel Bilim Kurgu,
Dram, Gizem, Gerilim

Oyuncular: Christian Bale, Hugh Jackman,
Michael Caine , Scarlett Johansson
Yönetmen: Christopher Nolan
Müzik: David Julyan
Süre: 128dk





Memento Ve Batman Begins filmlerinin başarılı yönetmeni Christopher Nolan’dan tüm dünyada çok büyük ses getirmiş olan bir başyapıtı size sunuyoruz. İllüzyonun derinliklerinde yatan gizemlerin nasıl ve neler uğruna sağlandığına bu filmde şahit olacaksınız.
Birlikte çalışan iki sihirbazın aralarının açılmasıyla gelişen olaylar inanılmaz boyutlara taşacaktır. Artık her biri kendi sahnesini kuracak ve birbirleriyle rakip olacaktır. Diğerinin oyunlarını öğrenebilmek ve onu deşifre etmek amacıyla yapmadıkları numara kalmamıştır. Hırsın, Prestijin, Entrikaların ve gizemin bir an bile eksik olmadığında, yeni bir gösteri yapabilmek için sihirbazlardan birisi Victoria Dönemi’nin en ünlü ve gizemli bilim adamı Nikola Tesla’ya başvuracaktır.
Tesla, dünya tarihindeki en büyük buluşlara imza atmış olan ve bilimsel bilgisi müthiş derecede derin olan bir bilim insanıdır. Günümüzde bile onun sırları hala tam anlamıyla açığa çıkarılamamıştır. Aynı dönemde yaşadığı mucit Edison’un bile onun bulgularını çalarak başarılar elde ettiği söylenmektedir. (Film içinde buna atıf yapılıyor). Elektriğin Tanrısı olarak da bilinen Nichola Tesla, bu sihirbaza bir makine yapacaktır ve bu inanılmaz makine büyük sonuçlar doğuracaktır.

Tek part izle :

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information