Template Information

Sosyal Ağ filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür: Dram ve Tarihi
Gösterim Tarihi: 22 Ekim 2010
Yönetmen: David Fincher
Senaryo: Aaron Sorkin, Ben Mezrich (Kitap)
Yapım: 2010, ABD
Oyuncular: Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg), Rashida Jones (Joseph Mazzello), Joseph Mazzello (Dustin Moskovitz), Justin Timberlake (Sean Parker), Andrew Garfield (Eduardo Saverin)



2003 yılında bir sonbahar akşamı, Harvard Üniversitesi öğrencisi ve bilgisayar programcılığı dahisi Mark Zuckerberg, bilgisayarının başına oturur ve yeni bir fikir üzerinde çalışmaya başlar. Çılgın içerikli web günlüğü ve programlama sonucunda, üniversite yurdundaki odada başlayanlar, kısa sure sonra global düzeyde bir sosyalnetwork oluşturacak ve iletişimde devrim yaratacaktır.
Yalnız geçen altı yıl ve 500 milyon arkadaştan sonra Mark Zuckerberg dünyatarihindeki en genç milyarder olmuştur. Ancak başarı bu genç girişimciyi hem kişisel hem de yasal karmaşalara sürükler.
Yönetmen David Fincher ve senaryo yazarı Aaron Sorkin’den, birkaç düşman kazanmadan 500 milyon arkadaş edinemeyeceğinizi kanıtlayan bir film; “Sosyal Ağ / The Social Network”. Yapımcılığını Scott Rudin, Dana Brunetti, Michael De Luca ve Cean Cahffin’in üstlendiği film, Ben Mezrich’in “The Accidental Billionaires”adlı kitabından uyarlandı.


Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information