Template Information

Güneşin Karanlığında (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 1 Nisan 2011
Yönetmen : Brad Furman
Senaryo : John Romano , Michael Connelly (Kitap)
Yapım : 2011, ABD
Oyuncular : Josh Lucas (Ted Minton) , Matthew McConaughey (Mickey Haller) , Marisa Tomei (Maggie McPherson) , Ryan Phillippe (Louis Roulet) , John Leguizamo (Val Valenzuela) , Michaela Conlin (Heidi Sobel) , William H. Macy (Frank Levin) , Margarita Levieva (Reggie Campo) , Frances Fisher (Mary Windsor)



Mick Haller karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln markaarabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur. Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için ısrarla Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava Mick için bir anda bir ölüm kalım savaşına ve acı veren bir vicdan muhasebesine dönüşür.
Başrollerinde Matthew McConaughey, Marisa Tomei ve Ryan Phillipe’in oynadığı bu heyecan dolu macera 1 Nisan’da vizyona giriyor.
Film, Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan “Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çoksatar kitabından uyarlanmıştır.



Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information