Template Information

Yeşil fener - Green Lantern (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkse dublaj bilim kurgu filmi izle indir

.



Tür: Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi: 3 Haziran 2011 
Yönetmen: Martin Campbell
Senaryo: Greg Berlanti , Michael Goldenberg
Yapım: 2011, ABD
Oyuncular: Ryan Reynolds (Green Lantern), Blake Lively (Carol Ferris), Peter Sarsgaard (Hector Hammond), Mark Strong (Sinestro) ve Temuera Morrison (Abin Sur)
Gizemli ve engin bir evrende yüzyıllardır var olan küçük ama güçlü bir birlik vardır; Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları. Gökadalarda düzeni koruyacaklarına söz veren bu savaşçı birliğinin her üyesi onlara süpergüç veren bir yüzük takar. Ama Parallax adında yeni düşmanları evrendeki güç dengesini bozmaya kalkışınca, kaderleri ve dünyanın kaderi, seçilen ilk insan, yeni asker Hal Jordan’na emanet edilir..
Hal, yetenekli ve biraz da ukala bir test pilotudur. Diğer tarfatan, Yeşil Fenerliler, yüzüğün güçüne inanmayan insanlara saygı duymazlar. Ancak, Hal da kesinlikle yapbozun eksik parçasıdır; Kararlılık ve iradesine ek olarak, diğer Yeşil Fenerli Savaşçılarda olmayan bir şeye daha sahiptir: insanlık. Pilot arkadaşı ve çocukluk sevgilisi Carol Ferris’ın (Blake Lively) desteğiyle, eğer Hal yeni güçlerine bir an önce hakim olmayı öğrenir ve korkularını yenmesi için gereken cesareti gösterebilirse, sadece Parallax’ı yenmenin anahtarı değil…en büyük Yeşil Fenerli savaşçı da olabilecektir.
“Yeşil Fener” filmini Martin Campbell yönetiyor. Senaryo Greg Berlanti & Michael Green & Marc Guggenheim ve Michael Goldenberg’e ait. DC Comics tarafından yayınlanan çizgi roman kahramanlarından uyarlanan hikaye, Greg Berlanti & Michael Green & Marc Guggenheim’a ait.
Filmde yer alan Blake Lively (“The Town” , TV dizisi “Gossip Girl”) güçlü bir, deneme pilotunu canladırıyor, ve ayrıca babasının uçak şirketinin de varisi. Peter Sarsgaard (“An Education,” “Flightplan”) bilim adamı Dr. Hector Hammond’u, Mark Strong (“Sherlock Holmes”) Jordan’nın Yeşil Fener Kolordusunda güçlü hocalarından Sinestro’yu, Jay O. Sanders (“Revolutionary Road/Hayallerin Peşinde”) Carl Ferris’i, Carol’un uçak tasarımcı babası Temuera Morrison (“Star Wars” Episodes II ve III) Abin Sur’u, Taika Waititi (TV’dizisi “The Flight of the Conchords”) Tom Kalmaku’yu, Hal’in iyi arkadaşı ve sırdaşını, Akademi Ödülü® adayı Angela Bassett (“What’s Love Got to Do with It”) esrarengiz hükümet bilim adamı Amanda Waller’i, ve Akademi Ödüllü Tim Robbins (“Mystic River/Gizemli Nehir”) Hector’un etkileyici babası Senatör Robert Hammond’u canlandırıyor.
Film’in yapımcılığını Donal De Line (“The Italian Job/İtalyan İşi”) ve Greg Berlanti (ge “Life As We Know It/Başımıza Gelenler!”) tarafında gerçekleştiriliyor. Herbert W. Gains ve Andrew Haas yönetici yapımcı olarak görev alıyor. Geoff Johns ve Lucienne Papon da ortak yapımcılar.
Filmin yaratıcı kamera arkası ekibi bir kaç Akademi Ödüllü® kişi tarafından yönetiliyor, bunlar: görüntü yönetmeni Dion Beebe(“Memoirs of a Geisha/Bir Geyşa’nın Anıları”), yapım tasarımcısı Grant Major (“The Lord of the Rings: The Return of the King/Yüzüklerin Efendisi:Kralın Dönüşü”) ve kostüm tasarımcısı Ngila Dickson (“The Lord of the Rings: The Return of the King/Yüzüklerin Efendisi:Kralın Dönüşü”). Ayrıca Oscar® adayı editör ve uzun zamandır Campbell ile işbirliği içersinde olduğu Stuart Baird (“Gorillas in the Mist,” “Superman”) de bu ekibe dahil. Görsel efektler Oscar® adayı Kent Houston (“The Adventures of Baron Von Munchausen,” “Casino Royale”) tarafından yönetiliyor.
Yeşil Fener Fotoğrafları

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information