Template Information

To Rome With Love (2012) – Roma’ya Sevgilerle filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Gösterim Tarihi: 28 Eylül 2012
Dağıtım: Pinema Film
İthalat: Mars Entertainment Group – r Film
Yönetmen: Woody Allen
Senaryo: Woody Allen
Tür: Romantik, Komedi
Süre: 112 dk
Oyuncular: Penelope Cruz (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Vanilla Sky), Alec Baldwin (The Departed, 30 Rock), Woody Allen (Annie Hall, Manhattan, Midnight in Paris), Ellen Page (Inception, Juno), Jesse Eisenberg (The Social Network, Zombieland) ve Roberto Benigni (Life is Beautiful)
Woody Allen’in “Roma’ya Sevgilerle” filmi hayatlarını sonsuza dek değiştirecek maceralar yaşayan insanlar hakkında romantik ve eğlenceli bir film. Filmde bulunan hikâyeler ezelden beri devam eden aşk ve seks arayışını farklı şekillerde anlatıyor. Bu romantik ilişkiler için set olarak bu enerjik ve tarihi şehrin sayısız köşesini seçen yönetmen Woody Allen, filmin her ayrıntısı gibi filmin tüm şarkılarını da kendisi seçerek hem geçmişi hem günümüzü yansıtmaktadır. Puccini, Verdi, Leoncavallo gibi ölümsüz isimlerden unutulmaz İtalyan aryaları ve bir İtalyan klâsiği olan “Volare” eşliğinde filmin karakterleri Roma sokaklarında aşkı bulan sayısız insandan sadece birkaçı… Zengin ve yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Woody Allen dışında Penelope Cruz, Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg ve Roberto Benigni gibi isimler parlıyor. Film ülkemizde 28 Eylül Cuma günü vizyona girecek.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information