Template Information

The Hunger Games (2012) – Açlık Oyunları filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tüm dünyada Twilight serisine benzer bir dalga yaratan, daha şimdiden milyonlarca hayranı olan serinin ilk filmi yayınlanan ilk fragmanlarıyla dahi bir gençlikfenomenine dönüştü ve sosyal medyada en çok konuşulan, takip edilen konular arasında baş listeye oturdu.
Başrollerde “Winter’s Bone / Gerçeğin Parçaları” filmindeki rolüyle parlayan ve Oscar ile Altın Küre adayı olan genç aktris Jennifer Lawrence ve yakın zamanda “Kid’s Are Allright”ta izlediğimiz Josh Hutcherson yer alıyor.
Gösterim tarihi: 23 Mart 2012
Yönetmen: Gary Ross
Senaryo: Gary Ross, Suzanne Collins, Billy Ray
Yapımcılar: Nina Jacobson, Jon Kilik
Müzik: T-Bone Burnett, James Newton Howard
Kurgu: Stephen Mirrione, Juliette Welfling
Görüntü Yönetmeni: Tom Stern
Oyuncular: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks
Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusuyaşamaktadır. Başkent Capitol’ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır. Onların her biri her yıl yapılan Açlık oyunlarına katılmak zorundadır. Yarışma için her bir bölgeden yaşları 12 ila 18 arasında değişen birer erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır. Açlık oyunları TV’den canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır. On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kız kardeşi ile yaşamaktadır. Oyunlarda kız kardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır. Ancak Katniss daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kız kardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir. Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur.Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır. Kazanmak ün ve talih anlamına gelir. Kaybetmek ise kesin ölüm. Açlık Oyunları başlasın!
Açlık Oyunları Fotoğrafları

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information