Template Information

Kurtuluş son durak filmi 2012 | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd film izle indir

.

Kurtuluş Son Durak full izle – Hd Yerli Film İzle (2012)Kadına şiddeti kara mizah şeklinde anlatan 2012  in en çok ses getiren filmlerinden Kurtuluş Son durak izlemek için doğru adrestesiniz. Güçlü oyuncu kadrosu ve ele aldığı konu itibari ile adından sıkça söz ettiren filmimiz İmdb den 6.1/10 sinemalar.com dan 7,2/10 puan alarak izleyicilerin sevgisini kazandığını bir kez daha ispatlamıştır. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı Kurtuluş Son durak filmi oyuncuları arasında sevilen tiyatro ve sinema sanatçısı Demet Akbağ, Kesanlı Ali Destanından tanıdığımız güzel Beçlim Bilgin, komedi yapımların vazgeçilmez ismi Asuman Dabak, Dudaktan Kalbe ve Lale Devrinden tanıdığımız Ayten Soykök, Öyle Bir Geçer Zamanki ve Nefes-Vatan Sağolsundan tanıdığımız Mete Horozoğlu, Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl gibi güçlü isimleri görüyoruz. İşinde bu kadar başarılı insanların bir araya toplanıp kötü iş yapması da haliyle imkânsız tabiî ki.
Kurtuluş Son durak full izlerken bolca gülecek ama bir o kadarda düşüneceksiniz.
Düğününe 2 hafta kala sevgilisi tarafından terk edilen genç psikolog Eylem, yeni taşındığı İstanbul un Kurtuluş semtindeki apartman dairesinde acısıyla birlikte yaşamaya çalışırken apartmanımızın meraklı komşuları genç kızın sürekli kapısına gelerek onunla dost olmaya çalışırlar. Apartmanın kadınları birbirini tanıdıkça hepsinin eşlerinden yada sevgililerinden şiddet gördüğü, ama ellerinden bir şey gelmediği ortaya çıkar. Apartman sakini kadınlar Erkek hegemonyasına karşılık bir olup bu şiddete son vermek isterken başlarına olmadık işler gelecektir.
Kurtuluş Son durak hd izle ve Kurtuluş Son durak full hd izlemek istiyorsanız doğru adrestesiniz. İyi seyirler
IMDB Puanı: 6.1/10
Gösterim Tarihi: 2012
Yapım: 2012 Türkiye
Süresi: 110
Yapımcı: Ayşen Sever
Tür: Aile Filmleri, Dram Filmleri, Komedi Filmleri, Romantik-Komedi Filmleri,Türkçe Dublaj Filmler, Yerli-Türk Filmleri
Oyuncular: Demet Akbağ, Mete Horozoğlu, Asuman Dabak, Ahmet Mümtaz Taylan, Yavuz Bingöl, Belçim Erdoğan
Yönetmen: Yusuf Pirhasan
Senaryo: Kurtuluş Son Durak
Orjnal İsim: Kurtuluş Son Durak
İzlenme: 12.236 izlenme











0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information