Template Information

Paris te gece yarısı |midnight paris | filmi full online indirmeden üye olmadan kesintisiz ücretsiz bdava tek parça hd film izle indir

.

-Paris’te Geceyarısı / Midnight in Paris 2011 İspanya,ABD / Türkçe DUBLAJ veya Altyazılı-
IMDB Puanı: 7.8/10
Tür: Komedi, Fantastik,
Romantik, Tarih

Yönetmen: Woody Allen
Oyuncular: Owen Wilson, Rachel McAdams,
Michael Sheen, Nina Arianda,
Marion Cotillard, Adrien Brody
Süre: 1saat 34dk
İş gezisi için Paris’e gelen bir aile ve onların damat adayı olan Gil (Owen Wilson) arasında bazı uçurumlar vardır. Bir yazar olan Gil, bu şehre sanatsal açıdan bakmakta ve taşınmayı düşünmektedir fakat nişanlısı Inez ve ailesi tamamen aksi yöndedirler. Bir gece tek başına Paris sokaklarında dolaşan Gil’in başına ilginç bir olay gelir ve kendini ansızın 1900′lü yıllarda bulur. O zamanların çok büyük sanatçı ve yazarlarıyla tanışıp fikir alma fırsatı bulan Gil için aynı zamanda yeni bir aşk da doğacaktır.
Woody Allen’in yönetmenliğini üstlendiği ve sanatsal bir film olan Midnight in Paris filmi, edebiyat ve resim dallarında dünyanın en büyük isimlerini yakında tanıma fırsatı sunuyor. Ernest Hemingway, Pablo Picasso, Salvador Dalí, Juan Belmonte gibi isimlerle sizleri buluşturacak olan ve OSCAR ÖDÜLÜ kazanan film için yorumlarınızı bekliyor ve VizyonFilmizle.org olarak iyi seyirler diyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information