Template Information

Şifre Çözücü filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.




Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Fantastik
Yönetmen : Vincenzo Natali
Senaryo : Brian King
Görüntü Yönetmeni : Derek Rogers
Müzik : Michael Andrews
Yapım : 2002, ABD , 95 dk.
Oyuncular
Jeremy Northam (Morgan Sullivan) , Lucy Liu (Rita) , Nigel Bennett (Finster) , Timothy Webber (Calloway) , David Hewlett (Vergil Dunn) , Kari Matchett (Diane Thursby)


Filmin Konusu & Özeti
Morgan Sullivan, mutsuz evliliği ve sıkıcı yaşantısını değiştirmek isteyen bir muhasebecidir. Bir gün karşısına DigiCorp isimli şirket için endüstriyel casusluk yapma fırsatı çıkar. Yeni bir kimlik verilen Morgan, çeşitli fuar ve seminerlere katılarak firmalar ve ürünleri hakkında gizli bilgiler toplamaktadır. Bu görevlerinden birinde tanıştığı Rita adlı güzel ve çekici kadın, ona aslında DigiCorp’un sahte görevlerle ajanlarının beynini yıkamakta olduğunu açıklar. Rita, Morgan’ı bir başka ajan olan Frank Calloway ile tanıştırır ve DigiCorp’un rakibi olan Sunways’le çalışması teklif edilir. Artık Morgan, çift taraflı bir ajan olmuştur. Fakat içine düştüğü bu karmaşık durum, hayatını bir kabusa çevirmiştir. Rita ve onun gizemli patronu Sebastian Rooks’un yönlendirmeleriyle son görevini başarabilirse kurtulacağını ummaktadır. Küp yönetmeni Vincenzo Natali’den son derece başarılı bir bilim kurgu. Yönetmen tasarım konusundaki yeteneğini daha da ileriye taşıyor ve her açıdan inandırıcı bir bilim kurgu filmi ortaya koyuyor. Senaryonun da filmin görsel kalitesinin altında ezilmediğini eklemek lazım, özellikle finali gerçekten çarpmayı başarıyor.

Tek part izle :

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information