Template Information

Zamana karşı - in time (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



In Time’in konusu, 21. Yüzyılın sonlarına doğru, zaman parayla yer değiştirmiştir. 25 yaşına gelindiğinde yaslanma durmakta ve her insana yasamak için 1 yıl daha verilmekte. Eğer zaman kazanamazsan, olursun. Will Salas (Justin Timberlake) cinayet islemekle suçlanan 20’li yaşlarında bir gençtir ve suçlu olmadığına kendisinden başka kimse inanmamaktadır. Asil sorun zamanın-para olduğu bir dünyada yaşamaktadır ve acilen sistemi alt etmenin bir yolunu bulması gerekmektedir. Bu dünya öyle bir dünyadır ki, zengin olanın sonsuza kadar, fakir olanınsa yasamak için yalvarması, ödünç alması ve hatta çalması gerekmektedir. Bir günü bile daha atlatabilmesi için bütün bunlarla savaşması gerekir.
Filmin kadrosu da büyüleyici cinsten. Günümüzün parlak yakışıklı-güzel oyuncuları filmi daha da bir izlemeye değer kılıyor. In Time; Justin Timberlake (Bad Teacher,Friends with Benefits, Glee) Will Salas rolünde, Olivia Wilde (Tron, House,Cowboys & Aliens) Rachel Salas, Timberlake ile başrolü paylaşan Amanda Seyfried (Mamma Mia, Mean Girls, Red Riding Hood) Sylvia Weis rolünde,Vincent Kartheiser (MadMen, Alpha Dog, Angel) Philippe Weis rolünde, Alex Pettyfer (I’m Number Four, Beastly, Tormented) Fortis rolünde, Matt Bomer(White Collar, Flight Plan, Texas Chainsaw Massacre) Henry Hamilton rolünde ve daha bir çok ünlü isim bu filme yer alıyor.
Filmin yazarı ve aynı zamanda direktörü Andrew Niccol (Sim0ne, The Terminal, The Host) ve filmin yapımcıları Marc Abraham ve Andrew Z. Davis. In Time 1 Kasım 2011’de sinemalarda.


Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information