Template Information

Yılbaşı Gecesi - New Year’s Eve (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Yönetmen/yapımcı Garry Marshall ve yıldız oyuncularla birlikte 2011 tatil sezonunu romantik komedi filmi “Yılbaşı Gecesi / New Year’s Eve”le açacak.
“Yılbaşı Gecesi / New Year’s Eve”, New York’un nabzının yükseldiği en büyüleyici gecede geçen; aşk, umut, affetmek, ikinci şanslar ve yeni başlangıçları içeren, birbirine geçmiş hikayeleri konu alıyor.
Filmin yıldızlar kadrosunda Oscar® ödüllü Halle Berry, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar® adayı Abigail Breslin, Chris “Ludacris” Bridges, iki kere Oscar® ödülü kazanan Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar® adayı Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, iki kere Oscar® ödülü kazanan Hilary Swank ve Sofia Vergara yer alıyorlar.
Yönetmen Marshall ile geçen senenin hit romantik komedisi “Sevgililer Günü / Valentine’s Day” filminden sonra senaryo yazarı Katherine Fugate ve yapımcılar Mike Karz ve Wayne Rice tekrar bu filmde biraraya geliyorlar.
Filmin yönetici yapımcıları Toby Emmerich, Samuel J. Brown, Michael Disco, Josie Rosen ve Diana Pokorny. Kamera arkası yaratıcı ekipte; görüntü yönetmeni Charles Minsky (“Pretty Woman,” “Valentine’s Day”), yapım tasarımcısı Mark Friedberg (“The Darjeeling Limited,” “Morning Glory,”), editör Michael Tronick (“The Green Hornet,” “Hairspray”), Oscar®-adayı kostüm tasarımcısı Gary Jones (“The Talented Mr. Ripley,” “Valentine’s Day”) ve Oscar®-adayı besteci John Debney (“The Passion of the Christ”) yer alıyorlar.
“Yılbaşı Gecesi / New Year’s Eve” in tamamı New York şehrinde ve etrafında çekildi.
New Line Cinema’nın sunduğu, Wayne Rice/Karz Entertainment yapımı, bir Garry Marshall filmi olan “Yılbaşı Gecesi / New Year’s Eve”, Warner Bros. Entertainment kuruluşu Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacaktır.



Yılbaşı Gecesi Fotoğrafları



Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information