Template Information

Son gece (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür : Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 8 Nisan 2011
Yönetmen : Massy Tadjedin
Senaryo : Massy Tadjedin
Yapım : 2010, Fransa / ABD , 90 dk.
Oyuncular : Keira Knightley (Joanna Reed), Eva Mendes (Laura), Sam Worthington (Michael Reed), Guillaume Canet (Alex Mann), Anson Mount (Andy), Griffin Dunne (Truman), Scott Adsit (Stuart), Stephanie Romanov (Sandra), Daniel Eric Gold (Andy)



Last Night, bir gece için birbirinden ayrılan evli bir çiftin hikayesi, onların evlilik kaderini kesinleştirecek bir ayartma tarafından karşı karşıya getiriyor. Joanna (Academy Award ödüllü Keira Knightley) ve Michael Reed (Sam Worthington) 7 yıldır başarılı ve mutlu bir ilişki içindeler. Yaşamlarında birlikte ilerliyorlardı ta ki Joanna, Laura (Eva Mendes) ile tanışana kadar. Bu çekici güzel ile iş arkadaşlığından Michael, karısı Joanna’ya hiç söz etmemişti. Michael, Laura ile iş seyahatine çıktığında Joanna, asla tamamen unutamadığı eski aşkı Alex (Guillaume Canet) ile karşılaşır ve onun içki teklifini kabul eder. Gece ilerledikçe bu durum çifti günaha teşvik eder ve ilişkilerinin içinde ve dışında düştükleri durumdan dolayı birbirleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar. Last Night, nihayetinde seçimler hakkında bir film. Bu seçimler; kiminle olacağını belirlemek – fiziksel ve duygusal açıdan – ve her üç hayatta da nasıl sağ kalmak.

Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information