Template Information

Patrondan Kurtulma Sanatı (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.


Vizyon tarihi: 12 Ağustos 2011
Yönetmen: Seth Gordon
Oyuncular: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Colin Farrell
Orijinal adı: Horrible Bosses
uzun metrajlı film ABD .
Tür: Komedi
Süre: 100 dk Yapım yılı: 2011



Yönetici adayı Nick Hendricks (Jason Bateman) fazlasıyla hak ettiği terfiyi alabilmek için günde 12 saat çalışmakta ve dengesiz amiri Dave Harken (Kevin Spacey) ne isterse yapmaktadır. Yine de bu terfinin asla gerçekleşmeyeceğini bilmektedir. Bir başka yerde, diş hekimi asistanı Dale Arbus (Charlie Day) diş hekimi Dr. Julia Harris’in (Jennifer Aniston) son zamanlarda iyice artan asılmaları karşısında özsaygısını yitirmemek için çabalamaktadır. Ve muhasebeci Kurt Buckman (Jason Sudeikis) şirketinin sahtekar yeni sahibi Bobby Pellit’in (Colin Farrell) onun kariyerini mahvetmeye kararlı olduğunu, ayrıca her şeyden habersiz bir insan topluluğunu toksik atığa maruz bırakmayı planladığını öğrenir.
Eğer patronunuz psikopatsa, ya da erkek avcısıysa ya da tam anlamıyla ahlaksızsa ne yapabilirsiniz?
İşten ayrılmak bir seçenek değildir. Bu canavarların durdurulması şarttır. Bu yüzden, fazladan bir kaç kadehin verdiği güçle, ve biraz da, sokaktaki karizması çok dasağlam olmayan tez canlı eski bir mahkumun (Jamie Foxx) kuşku verici tavsiyesiyle, üç kahramanımız dünyayı patronlarından sonsuza dek kurtulabilmek için dolambaçlı ama hataya yer bırakmayan bir plan yaparlar.
“Biri eve yaklaşırsa bize bir işaret ver.” – Nick
“Altı kez kornaya basacağım.”  – Dale
 “Bir kez basmaya ne dersin?”  – Nick
Fakat en iyi düşünülmüş planlar bile sadece onların ardındaki beyinler kadar iyidir.
Komedi yapımı “Horrible Bosses/Patrondan Kurtulma Sanatı”nın başrollerini Jason Bateman, Charlie Day ve Jason Sudeikis’le birlikte Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Julie Bowen ve Jamie Foxx paylaştı.
“Horrible Bosses/Patrondan Kurtulma Sanatı”nın yönetmenliğini Seth Gordon, yapımcılığını ise Brett Ratner ve Jay Stern gerçekleştirdi. Michael Markowitz ve John Francis Daley-Jonathan Goldstein ikilisinin kaleme aldığı senaryo Markowitz’in hikayesine dayanıyor. Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Samuel J. Brown ve Diana Pokorny filmin yönetici yapımcılığını, John Cheng ise ortak yapımcılığını üstlendi.
Filmin kamera arkası ekibi, görüntü yönetmeni David Hennings; yapım tasarımcısı Shepherd Frankel; kurgu ustası Peter Teschner; kostüm tasarımcısı Carol Ramsey; besteci Christopher Lennertz; ve müzik amiri Dana Sano’dan oluşuyor.
New Line Cinema bir Rat Entertainment yapımı olan “Horrible Bosses/Patrondan Kurtulma Sanatı”nı sunar. Filmin dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek.

Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information