Template Information

Ölüm Odası filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 8 Temmuz 2011
Yönetmen : Hideo Nakata
Senaryo : Enda Walsh , Enda Walsh
Yapım : 2010, İngiltere , 97 dk.
Oyuncular : Aaron Johnson (William) , Imogen Poots (Eva) , Matthew Beard (Jim) , Hannah Murray (Emily) , Daniel Kaluuya (Mo)



Chatroom, karizmatik William’ın açtığı bir sohbet odasında buluşan bir grup genci izliyor. William arkadaşça ve yardımsever yaklaşımıyla saf gençleri kandırır. Kendi felaketine doğru ilerlerken, gerçek dünyadaki insanlara tahammülü olmayan William`ın yeni kurbanları Jim, Eva, Emily ve Mo, sanaldan gelen gerçek bir tehditle karşı karşıyadır.
Halka, Halka 2 ve Karanlık Sular gibi modern korku sinemasının başyapıtlarına imza atmış Hideo Nakata’dan…
Steve McQueen’in Açlık filminin de senaryosunu yazan Enda Walsh’ın bir oyunundan uyarlanan Chatroom, karizmatik William’ın açtığı bir sohbet odasında buluşan bir grup genci izliyor. Nowhere Boy filminde John Lennon’ı canlandıran Aaron Johnson’ın oynadığı William arkadaşça, yardımsever yaklaşımıyla saf gençleri kandırır. Kendi felaketine doğru ilerlerken, gerçek dünyadaki insanlara tahammülü yoktur William’ın. Yeni kurbanları Jim, Eva, Emily ve Mo, sanaldan gelen gerçek bir tehditle karşı karşıyadır.

Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information