Template Information

Ödül peşinde - The Bounty Hunter (2010) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Talihsiz bir ödül avcısı olan Milo Boyd (Gerard Butler), kefaletini ödemeyen eski karısı, muhabir Nicole Hurley’yi izlemesi gerektiğinde (Jennifer Aniston) hayalindeki işi almış olur. Her şeyin bundan ibaret olduğunu ve zahmetsizce para kazanacağını düşünmektedir, ancak Nicole örtbas edilen bir cinayetin izini sürmek için onu atlattığında, Milo hiçbir şeyin kendisi veya Nicole için kolay olmayacağının farkına varır. Eski eşler sürekli birbirlerine üstünlük sağlar – ta ki kendilerini, canlarını kurtarmak için kaçarken bulana kadar. Sevgi, saygı ve itaat için ettikleri yeminin zor olduğunu sanmışken, hayatta kalmanın çok daha güç olduğunu göreceklerdir.



Tür: Komedi, Romantik ve Aksiyon
Gösterim Tarihi: 23 Nisan 2010
Yönetmen: Andy Tennant
Senaryo: Sarah Thorp
Yapım: 2010, ABD , 110 dk.
Oyuncular: Jennifer Aniston (Nicole Hurley), Gerard Butler (Milo Boyd), Gio Perez (Sam Amca), Joel Garland (Dwight), Jason Kolotouros (Gelman), Matt Malloy (Gary), Jason Sudeikis (Stewart), Adam Rose (Jimmy).
Prodüksiyon Notları
Ödül Peşinde/The Bounty Hunter komşular arasındaki çitten çite arkadaşça yapılan bir sohbet olarak başladı. Bu iki komşu, daha önce hit olmuş film Beni Unutma/Sweet Home Alabama filminde birlikte çalışmış olan yapımcı Neal H. Moritz ve yönetmen Andy Tennant’tı.
“Birbirimizle sık sık bahçe çitinin üzerinden sohbet ederiz,” diyor Tennant. “Neil bana ‘Sıradaki projen ne?’ diye sordu, ben de ‘Bilmem’ dedim. Neal ‘Elimde bir senaryo var. Bir bakar mısın?’ dedi. Senarist Sarah Thorp tarafından yazılan bu senaryo, Tennant’ın duyarlılığına ve güçlü yanlarına kusursuz biçimde uyuyordu. Eski karısını hapse döndürmekle görevlendirilen, geçinme mücadelesi veren New York’lu bir ödül avcısını merkez alan Ödül Avcısı/The Bounty Hunter Moritz’in deyimiyle “sadece bir romantik komedi değil. Bu, içinde romantizm de barındıran hareketli bir komedi. Andy bir sürü şeyi – komedi, romantizm ve aksiyon- çok iyi başarıyor.” Tennant’ı projeye çeken şey, aksiyon yüklü bir öykü ve film oluşturacak bir senaryo oldu. “Çok yıkıcı ve eğlenceli bir film. Bu, sözünü sakınmayan bir evlilik komedisi,” diyor Tennant.

Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information