Template Information

Kovboylar ve Uzaylılar filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Gösterim Tarihi: 16 Eylül 2011
Tür: Bilimkurgu, Western, Aksiyon, Macera
Dağıtım: UIP Filmcilik
Yönetmen: Jon Fabreau
Oyuncular: Daniel Craig (Jake Lonergan), Harrison Ford (Woodrow Dolarhyde), Olivia Wilde (Ella Swenson), Abigail Spencer (Alice)



1873. Arizona Bölgesi. Geçmişini hiç hatırlamayan bir yabancı (Craig) kendisini Absolution adlı çöl kasabasında bulur. Geçmişine dair tek ipucu bileğindeki gizemli bir kelepçe olan bu yabancı, Absolution halkının yabancıları hoş karşılamadığını ve kasaba sokaklarında, demir yumruklu Albay Dolarhyde’ın (Ford) emri olmadan kimsenin hareket etmediğini keşfeder. Burası, korku içinde yaşayan bir kasabadır.
Fakat ıssız Absolution, gökyüzünden gelen istilacılar tarafından saldırıya uğradığında hiç bilmediği bir korkuyu yaşayacaktır. Nefes kesen bir hızla gökyüzünden gürültü ve kör edici ışıklarla çaresizleri bir bir kaçırmaya başlayan bu canavarlar, kasaba sakinlerinin bildiği her şeye meydan okumaktadır.
Artık reddettikleri yabancı, kurtuluş için tek umutlarıdır. Kim olduğunu ve nereden geldiğini yavaş yavaş hatırlamaya başlayan silahlı soyguncu, uzaylı güçlere karşı kasabaya karşı koyma fırsatı verecek bir sırra sahip olduğunu fark eder. Anlaşılması zor gezgin Ella’nın (Olivia Wilde) yardımıyla, eski rakiplerinden bir ekip kurar: Kasaba halkı, Dolarhyde ve adamları ile Apaçi savaşçıları – hepsi de yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ortak bir düşmana karşı birleşen bu ekip, hayatta kalmak için destansı bir hesaplaşmaya hazırlanır.

Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information