Template Information

Kartal göz - Eagle Eye (2008) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.


ABD’nin geliştirdiği süper donanımlı bir kontrol ve yönetim bilgisayarı olan “Kartal Göz” duruma müdahale eder ve hata yapanları yok etmek için harekete geçer.
ABD’deki tüm kamera, cep telefonu, çağrı cihazları hatta uyduya kadar kontrol erişimine sahip olan “kartal göz” planını gerçekleştirmek için insanların sevdikleri ve vazgeçemeyeceklerinden faydalanır. İşte ana karakterlerden Jerry Shaw’a böyle ulaşır, onun özelliği kardeşi Ethan’ın kartal göz kontrol ekibinde yer almış olmasıdır. Diğer karakter Rachel Holloman’a ise bir akşam telefon gelir ve görevinin aktif edildiği bildirilir, komutlar yapılmaz ise oğlunun bulunduğu tren yok edilecektir. İşte bu ikili “Kartal Göz”ün emiriyle bir araya gelip zoraki bir komploya katılacaklardır.Teknolojinin her alanda vazgeçilmez haline geldiği günümüz dünyasından bir film “Kartal Göz“, daha önceki kurgularda da kendi kendine düşünen ve hareket eden bir mekanizmanın başına buyruk hareket ettiğinde, neler olabileceğini gösteren bir çok film izlemişsinizdir- ki bunların arasında favorim “Resident Evil” dır-.
Bu makinaların bir güç düğmesi yoktur ki sapıttığında kapatasın. Özellikle insanların hareketleri, konuşmaları, yazışmaları ve daha bir çok alanda tüm bilgilerinin kayıt altında olması fikri beni ürkütür ne zamandır. Acaba gelecekte bir tarafımızdan çip de yer miyiz?
Neyse bu robotlaştırma süreci fikirlerimi (bkz: modern times) bir yana bırakırsak, “Kartal Göz” filmi özellikle aksiyon sevenler için kaçırılmamalıdır.
Ancak diğerleri şunu unutmasın; aksiyon türü filmler televizyona en çabuk düşenlerdir.





Yönetmen
D.J. Caruso
Yapım : 2008
Ülke : Amerika
Tür : Aksiyon
Süre : 118 dakika
IMDB Puan : 6.9/10 imdb
Diğer isimleri (aka): Kartal Göz, Eagle Eye: The IMAX Experience

Tek part izle :

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information