Template Information

Kader Ajanları (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür : Bilim Kurgu / Romantik
Gösterim Tarihi : 4 Mart 2011
Yönetmen : George Nolfi
Senaryo : George Nolfi , Philip K. Dick (Kitap)
Yapım : 2010, ABD
Oyuncular : Matt Damon (David Norris) , Emily Blunt (Elise Sellas) , Terence Stamp , Daniel Dae Kim , John Slattery




Kaderimizi biz mi kontrol ediyoruz, yoksa görünmez güçler mi bizi idare ediyor? Matt Damon, gerilim filmi The Adjustment Bureau’da Kader’in onun için plânlarını görür ve başka bir şey istediğini fark eder. Bunu elde etmek için de, hayatı boyunca sevdiği tek kadını günümüz New York caddelerinin her yerinde kovalaması gerekir.
Amerika Birleşik Devletleri senatosuna girmek üzere olan, hırslı politikacı David Norris (Damon) daha önce tanıdığı hiçbir kadına benzemeyen, güzel modern balerin Elise Sellas’la (Emily Blunt) tanışır. Tam ona âşık olmaya başladığını fark ettiği an, gizemli adamlar çifti ayırmak için karşılarına çıkar.
Bu adamlar sahip oldukları güçle, David ve Elisa’nın bir araya gelmesine engel olmak için, ellerinden geleni yapacaklardır. Bu yoğun engellemeler karşısında, David ya Elise’nın peşini bırakıp daha önce kendisi için çizilmiş yoldan gidecek… ya da Kader’e karşı gelmek için her şeyi tehlikeye atıp onunla olacaktır.
George Nolfi’nin (Ocean’s Twelve’in senaristi, Son Ültimatom’un yazarlarından) beyazperdeye uyarlayıp yönettiği The Adjustment Bureau, Philip K. Dick’in (“Gerçeğe Çağrı-Total Recall,” “Azınlık Raporu” and “Bıçak Sırtı”) kısa öyküsünden uyarlanmıştır.


Tek part izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information