Template Information

İşte Budur - This Is İt (2009) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür : Müzik
Gösterim Tarihi : 29 Ekim 2009
Yönetmen : Kenny Ortega
Görüntü Yönetmeni : Kevin Mazur
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular : Michael Jackson , Orianthi



Efsanevi yıldız Michael Jackson‘un son provalarını ve kamera arkası çekimlerini içeren film, 30 Ekim’den itibaren tüm dünyada 3 boyutlu olarak vizyona girecek! Sony Pictures Entertainment ve Sony Music Entertainment’ın This Is It’i gösterime sunmasıyla birlikte, tüm dünya Michael Jackson’ın son konserini ön sıralardan izlemefırsatını yakalayacak.
Yakınlarının tam desteği ile gerçekleştirilen bu yapım, Londra konserlerine hazırlanan Michael Jacson’ın yüzlerce saatlik provalarından ve kamera arkası çekimlerinden görüntüler içerecek. High Definition formatında, dijital ses kalitesi ile hazırlanacak filmin bazı sahneleri de 3 boyutlu (3D) olacak ve Jackson’ın yakın arkadaşları ile birlikte çalıştığı kişilerin röportajlarını da içerecek.
This Is It, Jackson’ın hayranlarına ve müzik severlere sanatçının sıradışı kamera arkası görüntülerini, kariyerini ve görülmeye değer sahne performansını sunacak. Film, sinema sevelere Jacson’ın 2009 yılı içinde Londra’da vermeyi planladığı konserlerine titiz hazırlığını ön sıralardan izleme deneyimini sunacak.

Tek part izle :




0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information