Template Information

Gizemli nehir filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.


Boston'un varoşlarından East Buckingham'da büyüyen Jimmy Markum (SEAN PENN), Dave Boyle (TIM ROBBINS) ve Sean Devine (KEVIN BACON) işçi semtlerinde yaşayan erkek çocukların çoğunlukla yaptığı gibi günlerini sokak beysbolu oynayarak geçirirler. Semtte fazlaca bir olay olmaz. Ama bu durum, Dave’in sonsuza dek hepsinin hayatını değiştirecek bir olaya dahil olmaya zorlanmasıyla son bulur. 

Yirmibeş yıl sonra üç arkadaş kendilerini tekrar yaşamlarını değiştirecek bir olayla karşı karşıya bulurlar: Jimmy'nin 19 yaşındaki kızı öldürülmüştür. Artık polis olan Sean bu davaya atanır ve ortağı (LAURENCE FISHBURNE) ile birlikte görünüşte hiçbir anlamı olmayan bu cinayeti çözmekle görevlendirilir. Ayrıca, Jimmy'den de hep bir adım önde olmak zorundadır, çünkü öfke ve intikam ateşiyle yanan Jim my kızının katilini bulmaya kararlıdır. 

Çeşitli ortamlarda suçla bağlantısı olan Dave ise geçmişindeki iblislerle yüzleşmek zorunda kalır. Bunlar evliliğini ve gelecekle ilgili tüm umutlarını mahvedebilecek iblislerdir. Soruşturma bu üç arkadaşın etrafında gittikçe daralan bir çember oluşturur ve ortaya arkadaşlık, aile ve çok genç yaşta kaybedilen masumiyeti konu alan meşum bir öykü çıkar. 

Yönetmenliğini CLINT EASTWOOD'un yaptığı filmin yapımcıları ROBERT LORENZ, JUDIE G. HOYT ve CLINT EASTWOOD, yardımcı yapımcısı ise BRUCE BERMAN. SEAN PENN, TIM ROBBINS, KEVIN BACON, LAURENCE FISHBURNE, MARCIA GAY HARDEN ve LAURA LINNEY'nin başrollerini paylaştığı yapımın DENNIS LEHANE'nin bir romanına dayanan senaryosunu BRIAN HELGELAND kaleme aldı. Film, görüntü yönetmeni olarak TOM STERN'ün; yapım tasarımcısı olarak HENRY BUMSTEAD'in, kurguda ise JOEL COX'un imzasını taşıyor. Müziğini CLINT EASTWOOD'un yaptığı filmde, LENNIE NIEHAUS Boston Senfoni Orkestrası ve Tanglewood Festival Korosu'nu yönetiyor. 







YönetmenClint Eastwood
Senaryo
YapımcıBruce Berman, Robert Lorenz
MüzikClint Eastwood
Görüntü YönetmeniTom Stern
Eser
Vizyona Giriş Tarihi24 Ekim 2003
Süre137 dk
TürPolisiye, Gizemli, Dram
ÖzelliklerRenkli
ÜlkeABD


OynayanlarSean Penn Tim Robbins Kevin Bacon Laurence Fishburne Marcia Gay Harden Laura Linney Kevin Chapman Tom Guiry Emmy Rossum ,Spencer Treat Clark İlham Erdoğan ,Hakan Vanlı Ali Gül Gülen Karaman ,Köksal Engür Bedia Ener İsmail Yıldız Arzu Doğan Yaşar Karakulak ,Faruk Akgören Serkan Altunorak Arda Aydın Fatih Özacun Ahmet Taşar ,Figen Harman Ayhan Kahya Aysun Topar Burcu Güneştutar Cüneyt Yağız Öner Mehpare Özlük
ÖdüllerEn İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (76.Oscar Ödülleri-2004)
En İyi Erkek Oyuncu (76.Oscar Ödülleri-2004)
En İyi Erkek Oyuncu (61.Altın Küre Ödülleri-2004)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (61.Altın Küre Ödülleri-2004)

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information