Template Information

Bizim Büyük Çaresizliğimiz (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd yerli film izle indir

.



Yıl: 2011
İngilizce Adı: Our Grand Despair
Yönetmen: Seyfi Teoman
Senaryo: Barış Bıçakçı, Seyfi Teoman (Barış Bıçakçı’nın aynı adlı romanından)
Oyuncular: İlker Aksum (Çetin), Fatih Al (Ender), Güneş Sayın (Nihal), Taner Birsel (Murat), Baki Davrak (Fikret), Mehmet Ali Nuroğlu (Bora)
Yapımcılar: Yamaç Okur, Nadir Öperli (Bulut Film, Türkiye)
Ortak Yapımcılar: Titus Kreyenberg (unafilm, Almanya), Stienette Bosklopper (Circe Films, Hollanda)
Görüntü Yönetmeni: Birgit Gudjonsdottir
Sanat Yönetmeni: Nadide Argun
Ses: İsmail Karadaş
Ses Tasarımı: Cenker Kökten
Casting: Ezgi Baltaş (Gökçe Doruk Erten)
Müzik: Sakin
Kurgu: Çiçek Kahraman
Türkiye Vizyon Tarihi: 15 Nisan 2011



Lise yıllarından beri sıkı dost olan Ender ve Çetin, uzun yıllar ayrı kaldıktan sonra, Çetin’in Ankara’ya dönüşüyle tekrar bir araya gelmiştir. Böylece, ilk gençlikhayallerini otuzlu yaşlarının sonunda gerçekleştirmiş ve aynı evde yaşamayabaşlamışlardır.
Günün birinde Almanya’da yaşayan yakın arkadaşları Fikret, Türkiye’de bir trafik kazası geçirir. Kazada Fikret’in Ankara’da yaşayan anne ve babası ölür, kendisi de yaralanır. Almanya’ya dönmesi gereken Fikret, Ender ve Çetin’den, Ankara’da üniversite öğrencisi olan kız kardeşi Nihal’in okulunu bitirene kadar, iki yıl boyunca, onlarla kalmasını ister.
Üçüncü birinin eve gelmiş olması ilk başlarda ikisini de rahatsız eder, ölümlerin travmasını atlatamayan Nihal de onlarla iletişim kurmak istemez, ama zamanla birbirlerine alışırlar. Aralarında ev merkezli üçlü bir yakınlık oluşur. Nihayet kaçınılmaz olan gerçekleşir ve görünüşte koruyucu, kollayıcı, soğukkanlı, ne yapması gerektiğini bilen, Nihal yaşadığı felaketten makul adımlarla uzaklaşsın diye ona nerdeyse ebeveyn olan Ender ve Çetin, birbirlerinden habersiz bir şekilde Nihal’e âşık olurlar.


Tek part izle :




0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information