Template Information

Ben dört numara (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür: Aksiyon ve Gerilim
Gösterim Tarihi: 25 Mart 2011
Dağıtım: UIP Filmcilik
Oyuncular: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Kevin Durand, Callan McAuliffe
Yönetmen: D.J. Caruso
Yapımcı: Michael Bay
Uygulayıcı Yapımcılar: Chris Bender, J.C. Spink, David Valdes
Senaryo: Alfred Gough & Miles Millar ve Marti Noxon




Üçü öldü. O, Dört Numara. Kendisini öldürmek için gönderilen acımasız düşmanlarının peşine düştüğü bir kaçak olan sıradışı genç adam John Smith’in (Alex Pettyfer) hikayesinin anlatıldığı, bol aksiyonlu gerilim filmini D.J. Caruso (“Eagle Eye/Kartal Göz”, “Disturbia/Şüphe”) yönetiyor. Kimliğini değiştirerek, koruyucusu Henri (Timothy Olyphant) ile birlikte şehir şehir dolaşan John, her seferinde, geçmişiyle bağı olmayan yeni biri oluyor. Artık evi olarak nitelendirdiği küçük Ohio şehrinde John’un karşısına, hayatını değiştirecek beklenmedik olaylar, ilk aşkı (Dianna Agron), yeni, güçlü yetenekler ve onun inanılmaz kaderini paylaşan diğerleriyle olan bağlantısı çıkıyor.
John (Alex Pettyfer), yok etmek için kendisini arayan ölümcül bir düşmandan kaçmak için, gerçek kimliğini saklayan ve sıradan bir öğrenciye dönüşen sıradışı bir adam. Onun gibi olan üç kişi çoktan öldürüldü… O, Dört Numara.


Tek parça izle :


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information