Template Information

Arabalar 2 (2011) filmi | full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd türkçe dublaj film izle indir

.



Tür: Macera, Komedi ve Animasyon
Gösterim Tarihi: 19 Ağustos 2011
Yönetmen: John Lasseter, Brad Lewis
Müzik: Michael Giacchino
Yapım: 2011, ABD
Seslendirenler: Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Michael Caine, Emily Mortimer, Bonnie Hunt, Tony Shalhoub, Cheech Marin, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Peter Jacobson, Thomas Kretschmann.



Yıldız yarışçı Şimşek McQueen (orijinal ses: Owen Wilson) ve çekici Mater (original ses: Larry The Cable Guy) Arabalar 2’de dünyanın en hızlı arabasını belirlemek için düzenlenen ilk Dünya Grand Prix’inde yarışmak için denizaşırı ülkelere gidince dostluklarını da heyecan verici yeni yerlere götürüyorlar. Fakat şampiyonluğa giden yol Mater’in entrikalı bir maceraya girişmesiyle birlikte çukurlarla, dolambaçlarla ve şamatalı sürprizlerle dolar. Mater kendisini iki arada bir derede bulur: Ya Şimşek McQueen’e bu büyük yarışta yardım edecektir ya da usta İngiliz casusu Finn McRoket (original ses: Michael Caine) ve stajyer ajan Holley Shifwell (original ses: Emily Mortimer)’in yürüttüğü çok gizli görevde yer alacaktır. Mater’in aksiyon dolu macerası onu Japonya ve Avrupa sokaklarında tehlikeli bir kovalamacaya sürükler. Peşinde dostları vardır ve bütün dünya izlemektedir. Bu tempolu eğlencede renkli yeni otomobiller, acımasız kötüler ve uluslararası bir yarış rekabeti var.
John lasseter 2006 Altın Küre ödüllü Arabalar’dan sonra serinin ikinci filmi için yine direksiyon başında. Arabalar 2’nin yardımcı yönetmeni ise Oscar® ödüllü Ratatuy filminin yapımcısı olan Brad Lewis. Yapımcılığı görsel efekt sektörünün deneyimli ismi Denise Ream (Yukarı Bak filminin yapımcısı, Yıldız Savaşları III, Sith’in İntikamı filminin görsel efekt yapımcısı) üstleniyor. Film 19 Ağustos 2011’de, Disney Digital 3D ve IMAX 3D seçenekleriyle gösterime giriyor.

Tek Part izle :



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template Information